Baby shower med Aftenposten

I helgen arrangerte jeg baby shower fest for en av mine nærmeste venninner, som venter en liten prinsesse i juli. Det er utrolig koselig å kunne glede andre, men det er ikke lett å holde noe hemmelig i nesten 2 måneder når personen nesten daglig er på besøk..

I tillegg ringte en journalist fra Aftenposten meg for å høre om hun kunne få delta på en baby shower, for de skulle skrive en sak om fenomenet baby shower.

Man sier ikke nei til Aftenposten, sånn er det bare... Men må jo si jeg var litt nervøs på reaksjonen til den kommende mammaen ifht at jeg ikke kunne høre med henne på forhånd.. :) Men journalisten var utrolig proff, og alle skulle få se på artikkelen før den gikk i trykk.

Journalisten spurte meg om noe sikkert mange av dere også tenker, "men tror du ikke at hun vet at du kommer til å arrangere en baby shower for henne siden du faktisk eier en baby shower butikk?". Jo man skulle jo tro det... Men denne jenta forventer ingenting av andre, hun bare gir til de menneskene hun har rundt seg! Hun visste bare at jeg alltid har så massivt mye å gjøre, og hun trodde at jeg hadde så mye å gjøre at jeg umulig kunne rekke å arrangere en for henne.

Det skal jo pyntes, og ikke bare er det en nær venninne med Aftenposten skal komme... Ja da er det flott å være perfeksjonist! Måtte få min herlige "Bleiekakebakerfe" til å lage bleie kake. Den ble slik:


Fire etasjer og neon rosa, for hun elsker fargen:) Men det ble laget enda tre bleiekaker for å pynte opp, og den ene brukte vi som centrepiece.. DET er å anbefale, for det gjorde hele bordet. Hvis man ønsker å bruke en på bordet kan det være fint å bruke en som kun har to etasjer, ellers kan det bli litt vanskelig for gjestene å se hverandre.

Vi får ofte spørsmål om hvordan man kan pynte å få en helhet over baby shower festen, så her gir vi noen eksempler... 

 

Nå som det er sommer, så bruk gjerne blomster fra hagen hvis dere har. Så kan man helt enkelt pynte den opp med litt baby shower bånd, så er den litt ekstra pyntet til festen.

 

Hva med å lage lekre marshmallow ballerinaer? Her har jeg brukt store marshmallows, kakepynt, cupcake former og sugerør. De er super lette å lage samtidig som de virkelig gjør det lille ekstra! 

Kjøp inn godteri i de fargene man måtte ønske, det kan også være dekorativt!Tyll er FANTASTISK! Her kan man lage en rød trå, hvis man bruker tyll på bleiekaken kan man pynte f.eks blomstene, skjeene og lage sløyfer man kan henge opp.


 

 

Her ser du hvordan man kan bruke noe av det man har, her har vi lånt dukkevognen til Assistenten og satt søte blomster oppi:)

  Og her ser man også hvordan man får en helhet over selve baby shower festen;) Håper dette kan inspirere og være til hjelp. Spørsmål? Bare ta kontakt med oss, og vi vil hjelpe så godt vi kan!


Og da gjenstår det bare å takke for en herlig baby shower fest, med disse herlige jentene!
 

PS: Dere finner alle produktene vi har brukt i baby shower nettbutikken vår :)

 

Dinbabyshower.no

#overraskelse #babyshower #Aftenposten #inspirasjon #tips #bleiekaker #diapercake #flottejenter #prinsesse #detlilleekstra #dinbabyshower

 

4 kommentarer

Karoline Slemmen

22.06.2015 kl.09:18

Så utrolig fint! Gøy med slike arrangementer :)

Linda Taylor

22.06.2015 kl.12:27

Så gøy :) Gratulerer og lykke til videre.

Ha en fin Mandag videre <3

Caroline

22.06.2015 kl.20:33

Karoline Slemmen: Hei Karoline! Ja det er veldig koselig å kunne gi en slik fest til en kommende mamma:) De blir utrolig glade for det :)

Caroline

22.06.2015 kl.20:34

Linda Taylor: Hei Linda:) Så bra det falt i smak! Tusen takk.

Ha en deilig mandag videre du også!

Skriv en ny kommentar

Caroline

Caroline

30, Oslo

Dinbabyshower er en nettbutikk med det lille ekstra for alle dere som vil feire det nye barnet som kommer, og er en butikk som har hovedfokuset på baby shower og alt det morsomme rundt. I denne bloggen kan du følge med i kulissene til gründeren og eieren av Din Baby Shower, Caroline. Alt fra hverdager, store hendelser, varer, bli kjent med den lille assistenten.. Ja, få et innblikk i Din Baby Shower, og livet rundt:) Håper den faller i smak! Her finner du nettbutikken: www.dinbabyshower.no Du finner oss også på: www.facebook.com/dinbabyshower.no Ha en strålende dag!

Visit Din Baby Shower As's profile on Pinterest. Instagram

Kategorier

Arkiv

hits